Prijzen zijn per persoon per dag (inclusief toeristenbelasting). Aan de linkerkant kunt u voor meer gasten kiezen. Het bedrag per nacht wordt dan door de hogere toeristenbelasting aangepast.
U kunt alleen per week reserveren; telkens op vrijdag.

Klik hier voor het boekingsformulier, waarmee u een prijsoverzicht krijgt. U heeft dan de mogelijkheid om de aanvraag in te dienen.

Uw aanvraag blijft in behandeling totdat wij contact met u hebben opgenomen.
Zie voor betaling en borg Algemene Voorwaarden Verhuur (3 / 7))

Algemene voorwaarden verhuur

1. Algemeen
Deze voorwaarden zijn bindend, voor verhuurder en huurder.
2. Prijzen
Prijzen zoals vastgelegd in de huurovereenkomst zijn onder voorbehoud van vergissingen bindend.
3. Bevestiging van boeking en betaling
Na uw boeking sturen we u binnen een week via e-mail of post een reactie (tevens factuur) toe. De aanbetaling, de helft van het totaalbedrag, dient binnen 14 dagen bij verhuurder binnen te zijn. Is hieraan voldaan ontvangt u per mail een bevestiging. Indien hieraan binnen deze termijn niet is voldaan, hebben wij het recht uw boeking te laten vervallen. Het restbedrag dient uiterlijk 14 dagen voor huurdatum voldaan te zijn.
4. Annulering
Reeds betaalde kosten worden niet terugbetaald. Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten.
5. Aankomst en vertrek
Aankomstdag / Vertrekdag is op vrijdag. De huurder kan de woning na 15.00u betrekken en dient deze op de dag van vertrek vóór 10.00u te verlaten.
6. Eindschoonmaak
U dient de woning opgeruimd en veegschoon achter te laten. Wij rekenen aan schoonmaakkosten € 60,-. Dat is inclusief de was van bedden- en linnengoed. Meerkosten bij uitzonderlijke vervuiling worden in rekening gebracht.
7. Borg
De borg bedraagt € 100,- . De borg wordt binnen 8 dagen na afloop via de bank gerestitueerd. Wij verrekenen dan: - Eventuele extra kosten. - Eventuele schade of nalatigheid.
8. Bewoning en bezoek
Het is niet toegestaan om meer personen in de woning te laten overnachten dan waarvoor de woning is ingericht, in dit geval maximaal 4 personen.
9. Huisdier
Indien bij reservering kenbaar gemaakt, is één hond welkom. Vanwege extra schoonmaakkosten wordt er voor de hond een toeslag van € 7,00 per overnachting gevraagd. Het is niet toegestaan meubels (banken, bedden, ed.) als ligplaats voor uw huisdier te gebruiken.
10. Huisvuil
Ook in onze gemeente moet afval gescheiden aangeboden worden. Naast het vakantiehuis staat een groene container voor groente- en fruitafval, een zak voor plastic en een grijze container voor restafval. Oud papier kunt u in de woning achterlaten. Glas en statiegeldflessen dient u zelf op te ruimen. (in Slenaken en Gulpen staan glascontainers).
11. Internet
De wifivoorziening is wel geschikt voor het surfen op internet en mailverkeer maar niet geschikt voor streaming van audiovisuele bestanden.
13. Aansprakelijkheid
De verhuurder is niet aansprakelijk voor schade aan, verlies of diefstal van persoonlijk eigendom van de huurder. De huurder is wel aansprakelijk voor schade aan of verlies van eigendom van de verhuurder.
14. Gebreken en/of klachten
Gebreken en/of klachten dienen binnen 4 uur na in bezit nemen van de woning gemeld te worden. Gebreken die geconstateerd worden na uw vertrek zijn voor uw rekening en worden verrekend met de borg.
Onze website maakt gebruik van cookies om het surfen op de site te vergemakkelijken.