Ons Privacy Beleid:

Wij nemen uw privacy zeer serieus. Niet alleen als u bij ons bent, maar ook als het gaat om de verwerking van uw persoonsgegevens.

Wij gebruiken de gegevens die we van u ontvangen alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

‘Wij’ zijn trouwens Alda en Marcel Meijers, eigenaren van
Vakantiehuis Aan de Gulp, Beutenaken 54, 6278NB, Beutenaken.
Prachtig gelegen in het Limburgse Heuvelland.

Persoonsgegevens die wij verwerken, en waarom:
Als u, via het contactformulier op deze website, een bericht naar ons stuurt vragen wij om de volgende gegevens:
Uw naam – zodat we weten hoe we u moeten aanspreken.
Uw e-mail – om antwoord te kunnen geven.
Uw telefoonnummer – omdat bellen soms handiger is.

Als u een reservering bij ons plaatst vragen wij daarnaast om:
Uw adres – omdat we die informatie nodig hebben voor het nachtregister en de factuur.
Uw mobiel telefoonnummer – omdat het soms handig blijkt om op de dag van aankomst nog even contact te hebben; bijvoorbeeld over het tijdstip van aankomst
• De naam van uw partner / reisgenoot, uw geboortedatum (en die van uw partner / reisgenoot) --- voor het nachtregister.

7Tenslotte kunnen we tijdens het reserveringsproces, maar ook tijdens uw verblijf bij ons, notitie maken van persoonlijke voorkeuren. Kleine zaken, die belangrijk kunnen zijn voor een fijn verblijf. Dit doen wij uitsluitend om u beter van dienst te kunnen zijn. Nu, en in de toekomst. Wij zullen nooit vragen naar (en dus ook geen notitie maken van) bijzondere persoonsgegevens als religie, etnische afkomst, seksuele gerichtheid, politieke voorkeur, etc. omdat we deze niet relevant achten voor het leveren van onze gastvrijheid.

Bewaartermijn:
Wij bewaren uw gegevens zo lang als nodig is om de doelen te realiseren waarvoor ze waren verzameld. Waaronder het genieten van onze gastvrijheid nu, maar ook bij een (hopelijk) herhaald verblijf. Zo hoeft u bij een volgende reservering niet opnieuw alle informatie met ons te delen; we hebben ze immers (zorgvuldig en beveiligd) voor u bewaard. Mocht u dit toch niet wensen, dan kunt u dat natuurlijk altijd aangeven.
De gegevens die we nodig hebben voor de facturering en het nachtregister kennen overigens een wettelijke bewaartermijn van 7 jaar, waaraan we dienen te voldoen.

Delen van persoonsgegevens met derden
Wij verkopen uw gegevens niet aan derden en zullen deze uitsluitend aan anderen verstrekken om te voldoen aan een wettelijke verplichting (denk aan bijvoorbeeld het nachtregister, basis voor de afdracht van de toeristenbelasting).

Cookies:
Bij het eerste bezoek aan deze website wordt een klein tekstbestandje opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. Een ‘cookie’. Wij gebruiken alleen cookies die niet te herleiden zijn naar een specifieke gebruiker, en dus geen inbreuk maken op uw privacy. Dit zijn de zogenaamde technische en functionele cookies. Ze zijn nodig voor de juiste werking en verbetering van onze website en uw gebruiksgemak. Mocht u toch geen cookies wensen, dan kunt u uw internetbrowser zo instellen dat deze geen cookies meer opslaat. Ook kunt u alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek hiertoe bij ons indienen (onze contactgegevens staan elders op deze website). Wij zullen u dan laten weten wat we allemaal van u weten, zodat u de gegevens eventueel kunt aanpassen, of laten verwijderen uit onze database. Dit laatste geldt overigens niet voor gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn van 7 jaar bestaat; deze mogen we pas daarna verwijderen.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:
Er zijn passende (technische en organisatorische) maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerking. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die we verwerken. Als u het idee heeft dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn, of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.

Google Analytics:8
Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. U kunt het privacy beleid (welke kunnen wijzigen) van Google hier nalezen.

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ons te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht. Wij hebben hier geen invloed op.

Aanpassingen;
Wij behouden ons het recht om dit privacy beleid aan te passen.

Onze website maakt gebruik van cookies om het surfen op de site te vergemakkelijken.
Privacy Beleid Vakantiehuis aan de Gulp Ok